‘Village People eerste speciale gast bij Toppers in Concert 2015’

VRIJDAG 29 & ZATERDAG 30 MEI 2015 barst de zomer in volle hevigheid los tijdens de ‘Crazy Summer Edition’ van Toppers in Concert – Officiële pagina! De 11e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger!

Het thema voor Toppers in Concert 2015 is de ‘CRAZY SUMMER EDITION’. ‘The Summer is Magic’ en dat zullen we weten! Ook al weer zomerkriebels? Warme witte stranden, wuivende palmbomen, een golvende zee, de zon en zwoele zomeravonden, bij de Toppers begint de swingende zomer in mei! Het belooft een avond te worden in een zomers decor. De dresscode is WHITE WITH A COLORFUL TOUCH OF SUMMER!

De concerten van de Toppers zijn populairder dan ooit. Bij de jubileumconcerten van dit jaar vierden 278.000 uitgedoste fans op grootse wijze het feest van verbroedering. Voor het 11e jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste Meezinghits uit heden en verleden. De ‘avond uit’ van het jaar is al jaren een vaste traditie met vrienden, familie of collega’s. Even de alledaagse sleur en zorgen aan de kant en een avond ongedwongen feesten.

Maandag 8 december om 9.00 uur start de landelijke kaartverkoop via www.ticketpoint.nl en 0900-0088 (0.45c/pm). Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, RENE FROGER en diverse speciale gasten, waaronder de Amerikaanse 70’s discogroep VILLAGE PEOPLE, zorgen voor het meest ‘Over de Top’ feest van het jaar! DIT MAG JE NIET MISSEN!