Viking Entertainment opent fullservice evenementenbureau in Nijmegen

Viking Entertainment opent samen met de Nijmeegse Stormgevers haar eerste fullservice evenementenbureau in Nijmegen. Door de overname van Frank Vermeers Epoc Entertainment en de samenwerking met de Nijmeegse Stormgevers gaat Viking Entertainment een nieuwe fase in: Viking Events Nijmegen. De nieuwe Nijmeegse vestiging is naast boekingskantoor voor entertainment vanaf nu ook het creatieve hart van de Viking organisatie. Met een nóg groter accent op creativiteit en concept ontwikkeling ziet Viking Entertainment deze stap als instrument voor haar groeistrategie. Viking als “warenhuis” voor entertainment, met een zeer uitgebreide catalogus van exclusieve items en een groot samenwerkingsverband in de nationale entertainmentmarkt. Omdat de huidige markt vraagt om creativiteit en concepten is deze stap een wel overwogen beslissing. Als evenementenbedrijf heeft Viking op deze manier de creativiteit in marketing en concepten diep in haar vezels zitten.

Voor Frank Vermeer verandert er niet veel. Als directeur van de nieuwe vestiging van Viking blijft hij de regionale markt onveranderd bestieren. Maar door de slagkracht in aanbod en organisatie kan hij groter uitpakken. “Met de kennis en know how vanuit Viking, de creatieve input vanuit Stormgevers en Alwin Barten van Kikks entertainmentconcepten, heb ik alle ingrediënten die deze stap tot een succes maken”.

Met de uitbreiding naar Nijmegen realiseert Viking Entertainment hiermee haar vijfde vestiging in Nederland. Naast haar hoofdkantoor in Heeswijk-Dinther heeft Viking Entertainment ook vestigingen in Emmen, Bentelo en Nederweert. Daarnaast maken Runic Boekingen en Your Agency ook deel uit van de Viking groep. De organisatie telt inmiddels ruim 25 medewerkers.