Sandra Reemer haalt uit naar Marga Bult en Sjoukje Smit

Mannen, scheiding, verdriet en de ruzies met de The Dutch Diva’s….. dit komt allemaal voor in de autobiografie van Sandra Reemer. Aan De Telegraaf verteld ze; ‘het verdient om te worden opgeschreven’. De tijd dat ze samen met Marga Bult en Sjoukje Smit The Dutch Diva’s vormde, is de zwaarste periode uit haar leven. Ze zegt in de krant dat er haat, nijd en jaloezie naar haar toe was. In haar boek wil ze hier openhartig over zijn. Wanneer haar boek verschijnt is nog niet bekend.

RTL Boulevard;
Marga Bult;
Het zit Marga Bult niet lekker dat Sandra Reemer een boekje opendoet over de periode met The Dutch Diva’s in haar autobiografie. “Ik kan ook nog wel een beerput opentrekken, maar ik verlaag me niet tot haar niveau”, laat Marga aan RTL Boulevard weten.”Het verhaal is precies andersom”, zegt Marga aan RTL Boulevard. Marga vindt het jammer dat Sandra weer naar buiten treedt met verhalen, maar houdt verder zelf haar mond. “Ik heb vooral heel veel leuke herinneringen aan de The Dutch Diva’s. Voor mij is het 90 procent leuk, de 10 procent narigheid zat in het staartje, toen de boel met Sandra klapte.”
Sjoukje Smit ; “Kom maar op met dat boek Sandra Reemer. Jij maakt Marga Bult en mij de pis niet lauw”, zegt ze fel. Op haar Facebook schrijft Sjoukje: “Vergeet vooral je Q10-pillen niet te slikken. Er vallen witte vlekken in je geheugen.”