RTV OOST samen met heel Overijssel in actie voor de Voedselbank.

RTV Oost komt net als alle andere regionale omroepen in actie! Van 8 tot en met 19 december gaan ze zoveel mogelijk levensmiddelen in zamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Die periode zal het restaurant van RTV Oost aan de Hazenweg 25 in Hengelo open staan voor publiek. Iedereen mag daar live op radio en tv de ingezamelde waren komen inleveren.

 

Daarnaast zijn in alle Overijsselse gemeenten inzamellocaties waar goederen ingeleverd kunnen worden. Het nummer ‘Samen voor de Voedselbank’ door René van Kooten is het lijflied van de actie worden. Het lied is een initiatief van Fred Zuiderwijk en Gregor Bak. Zij hebben musicalster René van Kooten gevraagd om het nummer in te zingen. Dit heeft hij gedaan samen met collega Maaike Widdershoven (Sound of Music) en kinderen van theaterschool Rabarber. De opnames voor de videoclip zijn vandaag in de Grote Kerk in Den Haag.

http://www.rtvoost.nl/acties/tabslist.aspx?cat=829