Rene Karst en Helemaal Hollands schrijven nieuwe single Marco Schouten

Het heeft even geduurd maar het is het wachten waard geweest. De nieuwe single van Marco Schouten komt uit de studio van Rene Karst en is geschreven door Helemaal Hollands samen met Rene Karst. Na “Schaapjes tellen” was het even zoeken naar een nieuwe sound. En die is gevonden bij Rene Karst.

 

TRANEN IN MIJN BIER is een geweldig nummer die het volgens de kenners enorm goed zal gaan doen.  Gezellige sound met een tekst “uit het leven gegrepen” perfect passend bij Marco Schouten. Gezien de eerste reacties die hij krijgt tijdens het brengen van dit nummer bij de live optredens kon het wel eens ……..

De tijd zal het leren en aan de inzet van Marco Schouten zal het niet liggen want de komende weken is hij ter promotie te horen op diverse zenders met een interview. De single is uitgebracht op DUKAREC en opgenomen in Studio 21 a te Hoogeveen Natuurlijk is ook deze nieuwe single verkrijgbaar als  fysieke cd – download en te beluisteren via streaming