Rene Geurtsen geeft schuld aan de wind

Rene Geurtsen is in Friesland al lang geen onbekende meer. De afgelopen jaren stond hij op menig feest en deelde met menig BN’er het podium. Piratenfestivals – Tentfeesten maar ook in de horeca is Rene Geurtsen een graag geziene gast. Toen hij in 2008 het nummer “ Hou van mij” op schijf had gezet had hij niet durven dromen dat het nummer jaren later nog steeds zeer geliefd zou zijn.
Met die wetenschap is Rene de studio van Arjan Venemann  ingedoken en heeft daar “ eindelijk” de opvolger opgenomen. En wat voor een;  “ ’T is de wind”, de geweldige opvolger van  o.a “Hou van mij” . En insiders zeggen dat ook dit nummer wel eens zeer succesvol kan gaan worden op de radio en in de horeca. Rene Geurtsen heeft de wind in de zeilen en gaat met deze single zijn vleugels uitslaan om ook de rest van radio luisterend Nederland en Vlaanderen van zijn stem te laten genieten.  Ga hem in de gaten houden Rene Geurtsen en voor wie meer van hem wil weten volg hem via Facebook.