Rebecca Schouw tekent een platencontract bij Pure Music

Rebecca Schouw tekent een platencontract bij Pure Music voor haar nieuwe album genaamd “Reborn !” welke uit zal komen onder het label van Pure Music op de 30ste verjaardag van haar vriend en manager Roy Paulssen op 17 januari 2015. Vlak voor ze startte aan haar avontuur bij Bloed, Zweet en Tranen werden de plannen voor een album gemaakt tussen haar manager en Pure Music.
Rebecca, die na haar succesvolle optreden bij Popstars 2008 een turbulente tijd mee maakte, doordat ze sterk aan haar gezondheid moest gaan werken. Inmiddels is ze ruim 100 kg kwijt en heeft ze de nodige corrigerende operaties achter de rug. Met deze fantastische nieuwe look is Rebecca klaar voor haar comeback.
De laatste tijd heeft ze hard gewerkt aan nieuwe nummers en dat resultaat wordt nu als verrassing voor haar, door haar manager gebundeld in een album welke uit zal komen op 17 januari 2015.
Het nieuwe album zal “Reborn !” gaan heten als teken dat Rebecca een hele transformatie heeft ondergaan en “Reborn !” is.
Wil je op de hoogte blijven van het verloop van haar nieuwe album houd dan de facebookpagina van Rebecca goed in de gaten.