One Mike laat van zich horen

Geboren in Amsterdam en de school juf had het al vroeg in de gaten. Er zat muziek in One Mike. Zij was ook de drive om naar de muziekschool te gaan en de echte Amsterdamse liedjes waren thuis onderdeel van de opvoeding. Dagelijks schalmde de Westertoren door de speakers. Verhuisde op zijn 7e naar Zaandam en heeft de muziek en de liefde ervoor meegenomen. Tijdens de schoolperioden vertolkte hij menig rol in de musicals die op school werden gedaan. Dot zowel op de lagere als middelbare school.. Toch stond tijdens de middelbaar school periode de muziek even op een laag pitje want de aandacht moest worden geschonken aan de studie. Pas na het afstuderend pakte One Mike de draad weer op door deel uit te maken van een band. Het Nederlandse lied was en is deĀ  specialiteit van One Mike. Niet veel later ging gij solo het land door en menig podium heeft hij mogen betreden en menig feest tot een GEWELDIG feest gemaakt. Nu na veel aandringen eindelijk ook een zilveren schijf van deze geweldige zanger/entertainer. HET IS VANAVOND FEEST is de titel en een garantie kunnen wij u geven en dat is stil blijven zitten is geen optie. De polonaise begint en de zorgen verdwijnen. Een nummer dat het perfect doet in de horeca, op feesten partijen en op de radio.