Oer Hollandse gezelligheid in Hardenberg.

A.s. zaterdag (6 december) in evenementenhal te Hardenberg, is een Oer Hollandse feestavond. Het avondvullende programma bestaat uit o.a. JANNES, ROY DONDERS, MONIQUE SMIT, TIM DOUWSMA, DJANGO WAGNER, ANCORA & DANNY HEDEN. In een sfeervolle ambiance zullen zij er samen voor zorgen dat het dak eraf gaat in Evenementenhal Hardenberg. Het geheel wordt gepresenteerd door Stefan Leur van Radio Continu. De Sterrenparade mag 3 keer 2 kaarten verloten voor deze geweldige avond.

U heeft nog 2 dagen om mee te doen. Wat moet U doen?
Ga naar http://www.evenementenhal.nl/hardenberg/events/view/57/radio-continu-presenteert-oer-hollands en vertel aan prijsvraag@desterrenparade.nl hoe laat het programma begint. Vergeet niet Uw adresgegevens (met 06) mee te sturen. We nemen donderdag a.s. contact op met de winnaars en zullen de gegevens sturen.