Nog een extra concert GROOTS met een zachte G van Guus Meewis.

Vol trots mag Guus Meewis aankondigen dat er volgend jaar een extra Groots met een zachte G concert gaat geven op vrijdag 19 juni! De kaartverkoop voor de concerten gaat namelijk zo hard dat ze er nog een bij mogen doen. Waarmee de teller voor 2015 op 5 concerten komt te staan en daar is Guus waanzinnig trots op.

Guus; “ Na 10 jaar Groots zijn jullie onverminderd enthousiast! Inderdaad, je leest het goed. Volgend jaar staan we voor het 10e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion in Eindhoven. En dat jubileum gaan we natuurlijk vieren. Speciaal voor de gelegenheid hebben we de concertreeks daarom omgedoopt tot: Groots met een zachte G – De Jubileumeditie.”

 

 

 

 

 

 

 

Data Groots met een zachte G:
Vrijdag 12 juni 2015
Zaterdag 13 juni 2015
Zondag 14 juni 2015
Vrijdag 19 juni 2015 NIEUW!
Zaterdag 20 juni 2015

Kijk voor meer informatie over de concerten op www.grootsmeteenzachteg.nl