Nieuwe single voor zangeres Monique

Monique, is een heel diverse artieste die al enkele jaren serieus bezig is met haar zangcarrière. Nu is het moment aangekomen dat er weer een nieuwe single gereleased gaat worden. Dit na haar solo single “A Place in my heart ” waarin Monique heel goed vertolkt dat als eenmaal een plekje in haar hart veroverd is, dit ze dan zal blijven koesteren. Hierbij kondigen zangeres Monique en Chaplin Studio te Maastricht vol trots haar nieuwe single aan…. ” Rode Rozen”

Na een aantal nummer 1 hits, denk aan “De Roos en “Darling je t’aime “ die Monique gescoord heeft in België, is er een mooi nieuw product ontstaan na een brainstormsessie in België . Het idee is/was om mensen juist met de donkere koudere dagen, een gevoel van warmte en liefde over te brengen. Zo is dus het nummer Rode Rozen” ontstaan. Als u naar dit nummer luistert zal u verrast zijn van de warme klanken en de mooie boodschap welk dit nummer u brengt.
Deze single is ontstaan onder het genot van een drankje op een terras in het mooie Brugge te praten over de mooie dingen in het leven en de rode roos is de bloem van de liefde ..dus een al Belgische Romantiek. Dit heb ik mogen vertellen in mijn allernieuwste single .
“Rode Rozen ” is een mooi nummer voor onder de kerstboom, maar door het hele jaar door is het toch niets mooiers om een rode roos geschonken te krijgen?
Ook dank aan Chaplin Studio te Maastricht van John Bartels, voormalig bandlid van de beroemde “The Chaplin Band “. De single zal uiteraard fysiek te verkrijgen zijn en de bijbehorende clip zal natuurlijk ook niet ontbreken.
Aan de clip wordt gewerkt, deze zal spoedig volgen en zal worden geproduceerd door www.suntjens.nl

https://www.facebook.com/zangeresmeteenhart