Nieuwe single Ray van der Heiden

Ray van der Heiden start 2015 met een nieuwe single;  ‘100 Duizend vrouwen’. Een heerlijk uptempo nummer geschreven en geproduceerd door Bram Koning en opgenomen in de studio van Hans Aalbers. Het gaat heel goed met de carrière van Ray, die inmiddels van zanger naar volwaardig artiest is gegroeid, hij won om die reden al in 2013 het SENA TALENTEN podium een prijs voor nieuw opkomend talent.

De prijs van 2500 euro werd uitgereikt door Eric van Tijn op de BUMA NL AWARDS.

Anno 2015 wil Ray Nederland gaan veroveren door veel singles uit te brengen en zich te laten zien aan het grote publiek. Ray die mee heeft gedaan met het SBS programma Beat It, was tevens in december 2014 te zien in het programma The Winner Takes It All.
In januari 2015 is Ray ook te zien bij het tv programma Bloed Zweet & Tranen bij SBS.

www.rayvanderheiden.nl
Label D-River Music
Clip Kaska Producties www.kaska.nl

Officiële Release datum: 5 januari 2015, Tekst en muziek: Bram Koning