Nieuwe single Michel Nelissen gratis te downloaden.

Michel Nelissen heeft een nieuwe single uit. De zanger afkomstig uit Kerkrade bracht al eerder singles op de markt waaronder “Inner Light” “Why.”en “No More Crying” Michel begon op vijf jarige leeftijd met het maken van muziek. Hij begon met het opnemen van covers. Later toen hij ging samenwerken met producer Theo Breuls begon hij met het maken van eigen nummers.

Ook de nieuwe single is geproduceerd door Theo. De single is gratis te downloaden omdat de vorige single “No more Crying” een groot succes is geworden. De track behaalde de top van de downloadlist categorie country.  De nieuwe single draagt de titel “To love Somebody” en is een cover van de hit van The Bee Gees. De track is voor iedereen gratis te downloaden. Een kerstcadeautje dus.

Downloadlink gratis single “To love Somebody” ;  http://oranjemuziek.nl/audio/Michel%20Nelissen%20-%20To%20Love%20Somebody.mp3