Nieuwe single (en album) ANCORA

Na een lange reis, die langer duurde dan iedereen verwachte kan ANCORA vol trots melden dat in begin van 2015 hun nieuwe single uit zal komen en medio maart 2015 hun lang verwachte nieuwe CD album en DVD. Ancora is nog het meest trots te kunnen zeggen dat hun 2e album, met ook nu weer een DVD (!!!) het qua liedjes en nog mooiere clips, het eerste album ”Vrij als de wind” echt zal overtreffen!

 

Jan Keizer en zoon Louis hebben alle zeilen bijgezet om met de meest verrassende liedjes te komen over de scheepvaart, de zee, en het zeemansleven. Edwin van Hoevelaak bracht samen met ANCORA vele dagen en nachten door in de kombuis. Cameraman en regisseur Frank Swenne reisde met ANCORA naar de mooiste plekken in Nederland, Frankrijk en Portugal. ANCORA heeft haar bakens verzet.

Ancora wenst alvast iedereen fijne kerstdagen, en een behouden vaart! Met op de scheeps radio ”Kerstmis op zee”;