Nieuwe carnavals single “Duo Toe Maar” samen met…… ??

Duo Toe Maar bestaat uit een Brabants familieduo, vader Emil en zoon Patrick.  Vorige jaar met carnaval hadden ze veel succes met de spraakmakende single “He Door haal je t…l uit mijn oor”.   De nieuwe carnavals single zal Duo Toe Maar samen uitbrengen met een persoon die nog even geheim zal blijven. Rene van Rooij (WC Experience /GG producties) is ook dit jaar weer  verantwoordelijk  het studio werk. Begin januari word er  een videoclip opgenomen en een week later zal de officiële release plaatsvinden.
.
Wilt u de nieuwe single in  januari 2015 ontvangen?  Vul dan o de website www.duotoemaar.nl  uw email in en u ontvangt de nieuwe single gratis in uw mailbox !

Meer weten Duo Toe Maar  kijk dan op www.duotoemaar.nl of volg ze op
facebook: https://www.facebook.com/duotoemaar