Nieuw muzikaal duo is geboren, het Brabant Duo.

Het Brabant Duo bestaat uit de uit Brabant afkomstige Maarten Verhees en Zara Beau, deze twee collega artiesten kwamen elkaar regelmatig tegen bij optredens waar ze in een gekke bui altijd samen op het podium belanden. Dat viel zo goed bij het publiek, het duo werd overspoeld met complimenten daarom hebben ze samen met hun management besloten vanaf dat moment serieus werk te gaan maken van hun optredens. Een blijvende combinatie was geboren genaamd het BRABANT DUO die je voor ieder evenement  kunt boeken. Mensen kunnen van Maarten Verhees naast zijn feestliedjes repertoire ook een serieuze kant verwachten. Zara Beau had eerder de oude motown en disco hits op haar repertoire staan en samen zingen ze dan ook Nederlands en Engelstalig, van dansbare muziek tot aan polonaise krakers toe. De combinatie heeft vele doen verbazen en dat hopen zij in de toekomst iedereen te blijven doen. Naast het feit dat het een duo is zijn ze als solo artiest hun fans echt niet vergeten, ook daar blijven ze gewoon mee door gaan dus een feestje met een combinatie van beide is ook nog altijd mogelijk.
Voor verdere informatie over het Brabant Duo kunt u een kijkje nemen op www.BrabantDuo.nl of hun social media pagina’s Twitter & Facebook bezoeken.