NICK STRICKER PRESENTEERT ZIJN NIEUWE SINGLE WERELDDAG

Nick Stricker is als artiest geen onbekende. Hij heeft de afgelopen 4 jaar al menig optreden gedaan van Mega Piraten Festijn tot bij radio 538. Nick werd 4 jaar geleden bekend door het RTL-programma “My Name Is….” Daar kwam Nick tot in de finale als Jan Smit imitator. Het jury-commentaar loog er niet om; Je praat ook als Jan Smit en je lijkt zelfs ook nog op Jan Smit. Na zijn finale in 2010 deed Nick in 2011 weer mee aan het programma en kwam weer tot in de finale.

 

In 2014 nam Nick deel aan het SBS6-programma “The Winner Takes It All.” Waar hij weer met gemak tot in de finale kwam, maar helaas net buiten de prijzen viel op een 4e plaats met maar 0,06 punt verschil met de nummer drie. Met dit hoge resultaat mag Nick zich terecht de beste Jan Smit imitator noemen. De finale werd op 27 december jl. live uitgezonden en trok 703.000 kijkers.
Niet moeilijk dat Nick een eigen single heeft gemaakt met een Jan Smit sound eraan. Voor Nick is het een eer om de liedjes van Jan Smit te mogen zingen, maar een eigen single heeft ook zijn charmes! Nick is daarom driedubbel zo trots om nu zijn eigen single “WERELDDAG”.
De single is nu ook te downloaden bij de bekende downloadportals.