Morgen Mega Piraten Festijn Gelredome

Dit jaar is het Mega Piraten Festijn in het Gelredome grootser dan ooit! Het podium komt in het midden van de zaal, waardoor iedereen nog dichter bij alle artiesten kan staan, met een geweldige nieuwe lichtshow en een nog mooiere uitstraling!!! Alle top artiesten van Nederlandse bodem zijn erbij, wat te denken van ;

Jan Smit, Kraantje Pappie, Jannes, Frans Bauer, jan Keizer & Anny Schilder, Monique Smit en Tim Douwsma, Marianne Weber, Glennis Grace, Ancora, Helemaal Hollands, Sieneke, Gino Graus, Gebroeders Ko, Jaman, Andy van der Meijde, Roy Donders, Stef Ekkel, Edwin van Hoevelaak, Snollebollekes, Vinzzent, Lee Towers, Peter Beense, Django Wagner, Thomas Berge e.v.a.

TV opnameworden er gemaakt door AvroTROS

Kaartverkoop:

Online via:
Megapiratenfestijn www.megapiratenfestijn.nl
Paylogic https://frontoffice.paylogic.nl/eventlist/4257565f28110f005325/