Miss Montreal in EDNED RTV OOST

Miss Montreal, de band onder leiding van Sanne Hans, gaat vanaf februari 2015 weer het theater in. De theatershow, genaamd ‘Onmeunig Sanne’ zal in het teken staan van het Nederlandstalig repertoire. Het wordt een persoonlijke voorstelling, waar niet alleen Sanne’s verhalen centraal staan maar ook die van haar publiek. Tijdens elke voorstelling vraagt Sanne naar de bijzondere verhalen van haar publiek en schrijft ze in de pauze een nummer voor één van hen. Sanne schuift vanavond aan bij En Dan Nog Even Dit, te zien op RTV OOST (17.20 uur en herhalingen in de avond)

In 2008 bracht Miss Montreal de eerste single ‘Just a Flirt’ uit, sindsdien gaat het alleen maar de goede kant op voor de 5-koppige band. Frontvrouw, én het gezicht van Miss Montreal is de 30-jarige Sanne Hans uit Dedemsvaart. De overige bandleden zijn gitarist Michi Schwiemann, drummer Thijs Rensink, toetsenist Peter Hendriks en basgitarist Kobus Groen. In 2013 ging Miss Montreal voor het eerst de theaters in met de succesvolle theatertour S-ss-sss-sanne. Voor Onmeunig Sanne staan 39 theaters in de agenda, waarvan zes in Overijssel.