Milan Milano stopt definitief als zanger

Wegens aanhoudende stemproblemen en het besluit tot geen operatie stopt Milan Milano definitief als zanger.  De Drentse zanger heeft al ruim een jaar last bij het zingen en de laatste maanden hield Milan Milano al 100% rust. Wat de toekomst zal brengen. “Die liefde voor de muziek blijft. Ik zeg nooit, nooit. Op dit moment moeten we definitief de stekker uit mijn carrière trekken ook al is de beslissing moeilijk. Ik wil mijn team, maar vooral mijn fans bedanken.”

 

Manager Willie Oosterhuis verwoordt Milan’s besluit. “Zanger zijn is echt topsport. Milan Milano behoort met zijn 3 hits, kleine 1.000.000 youtube views en een bomvolle agenda tot de eredivisie van het Nederlandse populaire lied.

‘Met een gekneusde enkel kun je geen eredivisie- ‐wedstrijden voetballen. Met aanhoudende stemproblemen is een zangcarriere onmogelijk. Milan’s beslissing maakt muzikaal Nederland verdrietig. Hij is een van de grootste talenten van Nederland. Maar zanger zijn is topsport en dan moet je hard zijn vooral voor jezelf.”

Milan begon vorig jaar zijn carrière en besteeg met zijn liedjes elke keer de hitparades. Milan werd vooral bekend door zijn hit ” Voel je dan niet? “. Alle boekingen zullen worden geannuleerd. Het management zal alle betrokkenen informeren.

Bericht Management Milan Milano, door U. Oosterhuis.