Mike Peterson, Denny Braaf en Peter LaHaye coveren Andre Hazes klassieker

Mike Peterson stond in het voorprogramma van Lou Rawls en bracht op 16 jarige leeftijd zijn eerste single uit. Daar tussendoor heeft hij menig podium besprongen en menig feest tot SUPER feest gemaakt. Denny Braaf is een zanger en entertainer met een warme stem en een uitstraling die menig vrouw het hart sneller doet slaan. Zijn landelijke bekendheid heeft hij te danken aan het programma Bloed Zweet en Tranen. Onlangs stond hij nog in menig lijst met “Een blik van jou”

 

Peter LaHaye zanger en producent. In zijn studio is menig succes nummer opgenomen en ook als solo zanger weet hij de harten van de mensen te raken met zijn muziek.

Gezamenlijk zijn de studio ingedoken en hebben WAT IS DAN LIEFDE opgenomen.  Een cover van André Hazes maar dan drie stemmig. Het resultaat is uniek te noemen en de eerste reacties van het publiek  veel belovend.  Vanaf vandaag is het nummer zowel als cd – download en streaming te beluisteren. Naast de samenwerking blijven de drieën zangers ook solo van zich laten horen want voor alle drie geldt voor 2015 dat ze vergevorderde plannen hebben.