Maico zet zich in voor Serious Eigenwijs samen met collega Artiesten.

DENEKAMP – Van 19 tot en met 21 december zullen de dj’s van Twente FM zich bij Café Eigenwijs in Denekamp laten opsluiten voor het goede doel. En jij kunt daaraan van alles bijdragen en er bij zijn !  Het is al een echte traditie geworden in café Eigenwijs: Serious Eigenwijs. Drie dagen lang plaatjes aanvragen voor het goede doel, gecombineerd met live optredens o.a komt Maico uit Enschede optreden en een steentje bijdragen op 21 december. Deze 19 jarige talent zanger die in september 2014 won als talent van de maand bij AvroTros Sterren.nl ook zal Maico een interview doen die live te horen en te zien zal zijn op TwenteFM samen met alle artiesten .dit jaar nemen de dj’s van radiostation Twente FM plaats achter de knoppen. Bovendien zijn de live beelden vanuit de studio te volgen via de livestream op Twente TV. Serious Eigenwijs wordt op 21 december afgesloten met een Nederlandstalig programma met live artiesten Twente FM En Twente TV zenden dag en nacht live uit vanuit café Eigenwijs op het Nicolaasplein in het centrum van Denekamp. De verzoekjes worden gecombineerd met live muziek vanuit het café. De opbrengsten worden door de dj’s persoonlijk naar het glazen huis van 3FM gebracht in Haarlem.
De voorbereidingen voor Serious Eigenwijs zijn in volle gang..we hebben al honderden euro’s opgehaald bij de Denekampse ondernemers…helemaal geweldig!
Artiesten Line-up: Nederlandstalig: Freddy Hoekstra, Arjan Venemann, Pierre Kleinjans, Dennis Van Dijkhuizen, Otto Roona, Maico, John Enter, en nog veel meer..