Kerstfeest Op De Dam

Vanavond zendt de EO het muziekspektakel Kerstfeest op de Dam uit (NPO1, 21:30 uur). Een feestelijke uitzending met het kerstverhaal, prachtige liederen en indrukwekkende ontmoetingen in projecten van het Leger des Heils.

Musicalster Carolina Dijkhuizen is de vierde artiest die naast Antje Monteiro, Jamai en Thomas Berge dit jaar swingt in het EO-muziekspektakel ‘Kerstfeest op de Dam’. Voor de vierde keer op rij is de Dam het toneel voor het jaarlijkse kerstevenement, waar de artiesten het kerstverhaal vertolken aan de hand van klassieke en moderne (kerst)liederen. Daarnaast laten zij hun hart spreken door ieder een project van het Leger des Heils te bezoeken. Dit levert indrukwekkende ontmoetingen op, die door de artiesten worden vertaald in een lied op de Dam. Ook schakelen we dit jaar live naar het dak- en thuislozendiner van het Leger des Heils. De presentatie ligt weer in handen van Bert van Leeuwen en Mirjam Bouwman.

‘Kerstfeest op de Dam’ is woensdagavond 24 december om 21.30 uur bij de EO te zien op NPO 1. Op maandagavond 22 december werd de tv-uitzending vanaf 19.30 uur opgenomen op de Dam in Amsterdam.