John Enter krijgt nieuwe single uit handen van Sinterklaas

Afgelopen week was de goedheiligman in Overijssel en zag in zijn boek staan dat John Enter een nieuwe single zou gaan uitbrengen. Omdat John al jaren een goede band heeft met zijn Spaanse vriend leek het Sinterklaas een goed idee om even langs de studio van Arjan Venemann te gaan om daar het eerste exemplaar te halen van de single “ Ik ben een koe” .

 

Geheel volgens de traditie ging Sint op zoek naar John en na enig speurwerk van de speurpiet was de lokatie al snel gevonden waar ze John konden gaan verrassen. John was bij familie om het een en ander te bespreken voor de december maand. Het was dan ook een volkomen verrassing dat Sint met een van zijn Pieten aan de deur klopte en vroeg naar John die zeer verbaasd keek en verrast was dat Sint zijn nieuwe single kwam overhandigen. “ Het is jaren geleden dat ik verrast ben door mijn Spaanse vriend maar ik ben zeer blij met het hem dit jaar is gelukt mij te vinden en te verassen”aldus de zanger/entertainer uit Enter
Sint ding snel verder om zijn andere huizen te bezoeken en John bleef enigszins beduusd achter. Binnenkort op zijn website , www.johnenter.nl, een complete foto-impressie van deze overhandiging