Jan Warringa brengt kermishit in nieuw jasje

Jan Warringa geboren in Zuid Oost Drenthe begon zijn carrière zoals velen bij karaoke wedstrijden. Na een aantal te hebben meegedaan trok hij de stoute schoenen aan en liet het vast leggen op schijfjes. En niet zoals velen beginnen met een single nee direct een full cd met 12 nummers. Met het album als muzikaal visitekaartje ging de muzikale carrière van Jan in een snel treinvaart want de single “ Dat kan niemand” werd een regelrechte hit en is nog dagelijks te horen op de (commerciële) radio zenders van Noord Oost Nederland.

 

Er volgen vele singles en de bekendheid van Jan werd met de dag groter. Al zijn singles werden goed gedraaid in  zowel Nederland als Vlaanderen. Het duet “ Engelbewaarder” was eind 2013 en begin 2014 zelfs de meest gedraaide Nederlandstalige plaat in Vlaanderen. Nu bij de deur van 2015 weet Jan ons wederom muzikaal te verrassen met VLEUGELS DER LIEFDE een nummer opgenomen in de studio van Gerto Heupink en ook door zijn producer voorzien van de tekst. De reacties tijdens de optredens zijn veelbelovend. Luister en Geniet van “VLEUGELS DER LIEFDE” van Jan Warringa te downloaden via alle legale download portals