Jan Smit zingt ballades recht uit zijn hart

Op 30 januari brengt Artist & Company het album ‘Recht uit m’n Hart – Ballades’ van Jan Smit. Op het album staan de 20 mooiste ballades van de afgelopen jaren, waaronder ‘Laura’, ‘Cupido’ en ‘Niemand Zo Trots Als Wij’. Aan deze ballades is het zelfgeschreven gevoelige nummer ‘Recht Uit M’n Hart’ toegevoegd, dat 23 januari als single in release gaat.

Het project ‘2 Kleine Kleutertjes’, liedjes geschreven door Jan en gezongen door zijn zus Monique Smit, is op dit moment een daverend succes. De theatertour gaat op 11 februari 2015 van start. Tevens is Jan Smit na het succes van afgelopen jaar dit najaar in de theaters te bewonderen met zijn tour ‘JAN LIVE’.

‘Recht Uit M’n Hart – Ballades’ is vanaf vandaag vooruit te bestellen via Bol.com.

www.jansmit.com
www.facebook.com/jansmitcom
www.twitter.com/JanSmit