Holland Festijn in Zwolle a.s. zaterdag.

Op Zaterdag 27 december word in het Zalencentrum De Nieuwe Bierton in Zwolle het Holland Festijn gehouden. Een geweldige avond met een knipoog naar ‘de wagen’.  De optredende artiesten komen voornamelijk van het woonwagenkamp. Zo zijn er optredens van o.a. Frans Duijts, Django Wagner, Harm Wolters, Willem Barth,Patrick, Lenie Gerrits, Jaman, Bouke, Klazina Jonker, Doretté,  Harten 10 en ……….

Frans Duijts is vooral doorgebroken met ‘Je denkt maar dat je alles mag van mij’ wat hij ongetwijfeld die avond ten gehore zal brengen en natuurlijk meerdere successen van hem. Ook Django Wagner mag natuurlijk op dit feest niet ontbreken hij heeft met zijn stem al bij veel mensen een gevoelige snaar geraakt met o.a. ‘Dat ene moment’. Harm Wolters ooit solo begonnen, later met de Piratentoppers het land door getrokken en inmiddels succesvol met Ancora, zal het in zijn eigen woonplaats Zwolle ook als vanouds weer voor een geweldige avond zorgen.  Willem Barth is ook al geruime tijd bij velen zeer geliefd naast een samenwerking  met Marianne Weber gaat het ook solo geweldig goed met hem en is hij een veel gevraagd artiest. Lenie Gerrits is natuurlijk met zijn nummer de Rolleman de koning voor de kampbewoners dit lied is echt een knaller zou als volkslied voor hun zeker niet misstaan. Ook Santa Maria brengt hij op een ongekende manier ten gehore en zal zeker ook deze avond niet ontbreken. Jaman heeft onlangs zijn nieuwste album uitgebracht met een dvd en het ene naar het andere nummer word door velen zeer goed ontvangen waaronder Spoken bestaan niet. Bouke is zeker door de geweldige imitatie van Elvis muziek een populaire zanger geworden en ook in vele feesttenten en zalen een graag geziene gast. Klazina Jonker is al heel lang bezig met muziek en zeker in het Piratenland geen onbekende meer mede door haar duet met Lytse Hille met het nummer Een kind is net een speeltuin evenals Doretté die afgelopen zomer Beter samen dan alleen lanceerde is zij een aanstormend talent en zij zullen u laten genieten van hun voortreffelijke stem. Harten 10 is het enigste duo deze avond zij brachten dit voorjaar het fantastische album Hier klopt mijn hart uit met o.a. het solo nummer van Tineke getiteld Wonder n.a.v. de geboorte van hun dochter Emily,  Bewaar je dromen niet voor morgen is ook een veel gevraagd verzoeknummer van dit duo. Verder een optreden van Patrick (de huiszanger van De Nieuwe Bierton) die momenteel bezig is om  zijn eerste single cd op korte termijn uit te brengen.
En …………… zo de poster laat zien, komt er nog een artiest. Wie? Dat blijft voor iedereen een verrassing!!!

Holland Festijn, Met een knipoog naar de wagen.
27 December 2014
De Nieuwe Bierton
Schellerbergweg 27
Zwolle
Zaal open 19.00 uur / Aanvang 20.00 uur
Voorverkoop 14,50 / kassa 17,00
Voorverkoop adressen en online www.debierton.nl