Het wordt OER gezellig in Hardenberg

A.s. zaterdag zal in de Evenementenhal te Hardenberg, een Oer Hollandse feestavond plaatsvinden. Het avondvullende programma bestaat uit o.a. JANNES, ROY DONDERS, MONIQUE SMIT, TIM DOUWSMA, DJANGO WAGNER, ANCORA & DANNY HEDEN. In een sfeervolle ambiance zullen zij er samen voor zorgen dat het dak eraf gaat in Evenementenhal Hardenberg.

 

 

Het geheel wordt gepresenteerd door Stefan Leur van Radio Continu. De Sterrenparade heeft 3 keer 2 kaarten mogen verloten voor deze geweldige avond.
De prijswinnaars hebben inmiddels een mail ontvangen, en kunnen zich zaterdag melden bij de kassa. Zondag zal De Sterrenparade deze namen bekend maken bij een beeldreportage op deze site. Er zijn nog enkele kaarten; http://www.evenementenhal.nl/hardenberg/events/view/57/radio-continu-presenteert-oer-hollands