Gevoelig nummer van Margretha van de Laar

Na het toch wel verrassende succes van de debuutsingle “Het Kleine Geluk” van Margretha van de Laar, die bij veel radiostations hoog op de playlisten prijkte en nog met regelmaat in de ether te horen is. Is er besloten om haar 2de single “Neem mijn hand” voor de kerst nog uit te brengen. Een gevoelig nummer dat geheel past in de tijd van het jaar.
Ook achter Margretha’s 2de single zit haar vaste productie team die bestaat uit Robin van Beek (zangcoach Voice Of Holland) en Tjeerd van Zanen (producer van o.a. One Good Reason en One More Night). Dit duo weet weer de juiste snaar te raken met dit prachtige lied. Door het succes van haar eerste single en de hoge verwachtingen van deze, zijn de heren gevraagd om een heel album voor Margretha te produceren deze zal midden volgend jaar klaar. Dit album zal zeker met de nodige Tam Tam gelanceerd gaan worden.

Margretha is o.a. bekend als trainer en coach voor vele BN-ers (en niet BN-ers) om hun lichaam en geest weer in conditie te krijgen. Ze doet dit vanuit haar eigen ervaring en motivatie, maar is uiteraard wel gediplomeerd. Margretha heeft in haar dynamische leven al heel wat gevechten moeten leveren, o.a. een levensbedreigende ziekte en een groot overgewicht. Maar na het overwinnen van haar ziekte is ze de strijd aangegaan tegen de kilo’s. Margretha is toen maar liefs 50 kilo afgevallen en door haar dagelijkse trainingen blijft ze op haar streefgewicht. Juist deze ervaringen gebruikt ze om andere te motiveren en te overtuigen vanuit je eigen kracht gezond te leven. Haar filosofie is ook de basis voor haar liedjes, “Neem mijn hand” is daar ook weer een prachtig voorbeeld van. Soms zit het tegen in het leven maar er is altijd wel iemand die zijn hand uitsteekt om je te helpen dat stapje verder te kunnen zetten.

De single “Neem mijn hand” is vanaf vandaag via de bekende downloadportalen en de speciaalzaken te koop zijn.

Passend bij “Neem mijn hand” wordt er op dit moment hard gewerkt aan de videoclip. De clip zal begin januari op een wel heel bijzondere wijze gepresenteerd worden.