Franky Boy hit krijgt Trisha jasje aan

Trisha werd op 15 maart onder het sterrenbeeld Vissen geboren in Turnhout. Ze groeide op met de muziek van de Vlaamse artiesten als Willy Sommers, Mieke en Dana Winner.Als tiener maakte ze de rage van de playbackshows mee en regelmatig betrad ze het podium om nummers te vertolken van Sha-Na en Shania Twain. Rot haar 18e want toen was het tijd voor het grote werk. Ded podium ervaring op door haar deelnames aan diverse Miss- en Fashion verkiezingen. In 2004 werd ze verkozen tot “ Miss Mol” later in dat jaar tot tweede eredame “ Miss Mannequin Benelux” om twee jaar later de titel “ Junior Fashion Model 2006” te behalen. Ook volgde ze prive zanglessen en deed ze mee aan diverse zangwedstrijden. Vanaf 2009 toen haar eerste single “ Bij jou zijn” verscheen gevold door vele successen. In 2014 verscheen Sexy Stoer en een Kanjer en DE Trisha Limbo. Beide nummer niet alleen in Vlaanderen goed voor veel airplay ook in Nederland weten ze de sten van Trisha te waarderen. Op de drempel van 2015 verschijnt Billen Trillen. Iedereen weet dat Trisha van dansen houdt en dit werd reeds duidelijk in veel van haar vorige singles.Maar met haar nieuwe single wil ze inspelen op de nieuwste rage in dancemoves voor de tienergeneratie van nu, namelijk ’twerken’.
Deze dans accentueert de bewegingen van je achterwerk en billen. Twerken is een onderdeel van de hedendaagse danscultuur geworden. Een televisieprogramma bracht haar zover om haar single hierover te laten gaan. Na wat opzoekwerk kwam ze bij carnavalsartiest Franky Boy met zijn lied ‘Kontebonke’ terecht, paste de tekst aan en koos als titel ‘Billen Trillen’.