FelDurOp ; Gat in het viltje.

Kent u dat? U hoort een plaat, en krijgt deze niet meer uit uw hoofd. Nu: de nieuwe single van FelDurOp krijgt u in ieder geval niet meer uit uw hoofd. Als u ergens een bierviltje ziet liggen, zult u er nooit meer hetzelfde naar kijken nadat u deze echt onvervalste partyhit gehoord hebt!

Of het u in het cafe is, met de Apres-ski is, of met de carnaval, “Gat in het viltje” van FelDurOp is een echte meezinger. Maar wie zijn FelDurOp nu eigenlijk? FelDurOp is nieuw. Een half jaar geleden besloten Tommy Feller, Eddy Feller, en Rob Wils samen op te gaan treden. Alle drie zingen ze al jaren en alle drie schudden ze net zo makkelijk een gevoelige ballad uit de mouw, als een echte meezinger. Ze hebben een party act ontwikkeld van hoog niveau: Goede zangers, en ook nog het dak er af!

U gaat nog veel horen van FelDurOp. Op dit moment stroomt hun agenda zo snel vol, dat het boekingskantoor een extra kracht ingehuurd heeft om de contracten te verwerken. Een succes story in wording dus. Dus oefent u alvast thuis. Een gat in het viltje maken is namelijk helemaal niet moeilijk, en meezingen is gratis!