FEESTLIFT geeft VOL GAS!!

De Sterrenparade liet maandag al weten dat het Overijsselse duo Feestlift deze winter met een echte après-ski single komt. Het aanstekelijke nummer “Vol gas!!” is een bewerking van het bekende nummer Narcotic van Liquido. Een nummer dat, alleen al door zijn aanstekelijke intro, bij elk feest garant staat voor een deinende menigte. Met deze uitvoering wordt de juiste après-ski snaar geraakt. Er is een videoclip op youtube beschikbaar.

 

Frank en Marco uit Wijhe vormen samen de feestact Feestlift. Met hun onuitputtelijke enthousiasme behoren ze tot één van de leukste feestacts van Nederland. Naast een grote verscheidenheid aan covers, brengt het duo regelmatig eigen singles uit die door de verschillende radiostations uitstekende worden opgepakt. Niet alleen in Nederland kun je het duo tegenkomen. In het wintersportseizoen kun je ze onder andere tegenkomen in Westendorf en Gerlos. Maar ook aan het Gardameer in Italië zijn ze in de zomer regelmatig te vinden. Daarnaast hebben ze in 2012 een aantal optredens verzorgd voor de Nederlandse militairen in Afghanistan. Na een aantal singles te hebben uitbracht via het label Holliwood Records van Edwin van Hoevelaak, hebben ze ervoor gekozen om deze single in eigen beheer uit te brengen. Hiermee zijn ze een nieuwe weg ingeslagen, oftewel Feestlift 2.0!