Elke Taelman brengt nieuwe single uit

”Zolang er dromen zijn” is een nieuw eigentijds nummer dat heel goed past in deze donkere dagen.  Elke Taelman voor wie haar nog niet kent is in 1986 geboren onder het sterrenbeeld Boogschutter. En dat betekent sportief en ondernemend. Twee kenmerken die zeker voor haar van toepassing zijn want op jeugdige leeftijd maakte ze kennis met volleybal, tennis, dansen en paardrijden. Volleyballen is ze nog steeds actief in en niet alleen als speelster ook als trainer.

 

Ondernemend is de sympathieke zangeres uit Vlaanderen ook want ze heeft van verschillende dingen kunnen proeven fotoshoots – miss verkiezingen enz enz. Deze nieuwe single zal wederom weer vele nieuwe muzikale deuren openen en is de voorloper van haar album welke zal verschijnen op vrijdag 13 maart. ”Zolang er dromen zijn” is een productie van Manfred Jongenelis en van tekst/muziek voorzien door Paul Vermeulen, Patrick van Dijk en Peter van Noort.