„Echte Kerstvrienden” komt met kerstnummer Tjingeling!

In de geluidsstudio van Martin Sterken heeft de gelegenheidsformatie Echte Kerstvrienden een Nederlandstalige versie van het kerstlied Jingle Bells opgenomen. Het nummer heet Tjingeling! en wordt onder de gelegenheidsformatie Echte Kerstvrienden als kerstsingle uitgebracht. Echte Kerstvrienden bestaat uit Henk Wijngaard, Burdy duo Harten10, duo Nationaal en Bernardine Waterloo die daarmee na jaren van afwezigheid in muziekland weer haar opwachting maakt.

Martin Sterken heeft de single Tjingeling!  in het Nederlands vertaald en op geheel eigen wijze herschreven, waarvan menig hart zal smelten in de aanloop naar de kerstdagen toe, de bijbehorende clip is dan ook opgenomen in de Studio van Martin Sterken. De kerstsingle Tjjngeling! wordt tevens gebruikt in de kerstspecial van het Hollandse muziekprogramma ‚De Waterlooshow’ en zal de komende kerstdagen om het uur door stadszender OOG TV in een groot deel van de provincies Groningen en Drenthe op de buis wordt gebracht.