Duo Toe Maar wordt openbaar geveild.

Duo Toe Maar die we ook kennen als vader Emil en zoon Patrick die geen onbekende meer zijn in de muziekwereld, Patrick zullen velen nog kennen van het populaire TV-programma Hart voor Muziek waar hij een van de grondleggers was destijds. Het Duo dat woonachtig is in het Brabantse Best zitten midden in het carnavals gebruis en dat laten ze ieder jaar dan ook zien en horen. Vorig jaar scoorde ze nog een bescheiden hitje met He Door Haal Je Tepel Uit M’n Oor.  Maar ook dit jaar komen ze weer met een geweldige carnavalssingle uit en dit samen met Cv De Zotte Zwanen.

Ook doen ze mee aan de Lampengatse veiling in Eindhoven van Carnavals gerelateerde voorwerpen/artikelen. De opbrengst van de veiling word geschonken aan een goed doel, dit jaar is dat Stichting Laat Ze Maar Lachen die activiteiten verzorgen voor kinderen die door hun thuissituatie vrijwel nooit eens een lekker dagje weg kunnen. De veiling zal zijn op 18 Jan 2015 om 14.11 uur in Zalen Centrum Verspaandonk te Eindhoven. Natuurlijk kun je bieden op een optreden van Duo Toe Maar met een minimum bedrag van 33 euro. Kijk eens op de site van http://lampegatseveiling.weebly.com/veilingstukken.html en bied mee voor het goede doel.
Voor meer info: www.duotoemaar.nl