Debuutsingle EVI GOFFIN

EVI zette in 1999 haar eerste stappen in de showbizz . Met de groep Fiocco brengt ze het nummer Miss You uit. Het nummer stond enkele weken in de UtraTop 50. Later in datzelfde jaar deed EVI als Medusa mee aan Eurosong. Op de TMF AWARDS in 1999 werd EVI (nog steeds als Medusa) voorgesteld als zangeres van 2 Fabiola. Twee singles volgden alvorens er een eind kwam aan deze band. Het grote succes voor EVI kwam in 2000 met de groep Lasgo. Een band dat naast Evi bestond uit de producers Peter Luts en Dave McCullen.  Lasgo was in de periode 2000 tot 2008 goed voor meer dan 2.000.000 verkochte singles/albums. Podia in alle werelddelen heeft ze betreden.In 2008 besloot ze uit de groep te stappen om voor haar kinderen te gaan zorgen. In 2013 krijgt ze de vraag of ze wil in stappen in een Nederlandstalige meidengroep. “ De Grietjes” is de naam van het trio en in 2014 scoren ze met hun debuutsingle een 2e plaats in de Ultratop Vlaamse Top 10.  Vlak voor de opname van een opvolger wordt Evi zwanger en wordt vervangen door Sil. Na terugkeer stellen de dames vast dat ze niet meer op dezelfde muzikale golflente zitten en dat ze ieder hun eigen weg gaan. EVI heeft de smaak van de Nederlandstalige muziek ondertussen goed te pakken en besluit solo verder te gaan en op de drempel van 2015 mogen wij met trots presenteren de eerste single van EVI GOFFIN . “ KUS ME”  is de titel en heeft alles in zich om niet alleen in Vlaanderen maar ook in Nederland stevige rotatie te krijgen.