Clip De Grote Drie ; Een vrolijk Kerstfeest

De vrienden Henri, Appie en Chris hebben als gimmick een single gemaakt waarin je de drie grote artiesten niet alleen aan de stemmen herkent, maar ook aan de tekst. Naast een gimmick is het ook een ode aan de drie populaire zangers. Het drietal is altijd in voor een grapje en onder andere dankzij het idee van Henri van Velzen is deze humoristische single ontstaan:

 

“Ik heb altijd al het idee gehad om een single te maken met collega-artiesten en de kerst is daar een uitgelezen mogelijkheid voor”. Dat het nu een samenwerking is geworden met Appie en Chris ligt voor de hand. “Wij zijn elkaar al zo vaak tegengekomen in het land en tijdens artiestenreizen, dat is altijd lachen en gieren”, aldus Henri.

Alle drie de zangers hebben hun eigen solocarrière, maar ook een raakvlak met de artiesten die ze in deze single imiteren. Chris de Roo brak in de jaren 2000 en 2001 door toen hij als imitator van René Froger in de Soundmixshow in België en Nederland te zien was. Appie Scheer staat al jaren bekend als dé Frans Bauer-imitator en is ook nog eens naast de echte Bauer in de nieuwe clip ‘Ratatadadada’ te zien. André Hazes is altijd al Henri zijn idool geweest. De Zwollenaar heeft dan ook vele nummers gecoverd en voelt zich een bevoorrecht mens dat hij de Hazes-nummers op het podium kan en mag zingen.