‘Christmas With Nick & Simon’ concert terug in 2015

Op Zaterdag 19 december 2015 keren Nick & Simon terug met een nieuw kerstconcert ‘Christmas With Nick & Simon – I’m Dreaming Of A White Christmas’. Dit maakten zij vanavond bekend in de uitzending van RTL Late Night. Dit jaar geven de mannen op 19 en 21 december hun eerste kerstconcert ‘Christmas With Nick & Simon’ in Ahoy Rotterdam.

Het concert wordt een muzikale kerstshow waarbij de mannen met hun eigen band en de gastartiesten Matt Simons, Miss Montreal en Sandra van Nieuwland, een onvergetelijke avond zullen verzorgen. Zowel het concert op vrijdag 19 december als het matineeconcert op zondag 21 december, is helemaal uitverkocht.

Geheel volgens de kerstgedachte leveren Nick & Simon op zondag 21 december een bijdrage aan 3FM’s Serious Request, en zullen van 1:00 – 3:00 uur liedjes zingen en kerstballen verkopen in het Glazen Huis in Haarlem.

Na de successen van ´The American Dream´, ´The Caribbean Dream´ en ´Die Suid-Afrikaanse Droom´, start op 7 januari 2015 de serie ´ The U.K. Dream´ bij AVROTROS op NPO 3. Voor dit seizoen maakten Nick & Simon een muzikale reis door Groot-Brittannië.

Op woensdag 4 februari 2015 trappen Nick & Simon hun theatertour ‘Herinneringen’ af in het Agora Theater in Lelystad. Vervolgens zal het duo 44 theaters bezoeken en eindigen zij hun tour op 8 juni 2015 in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Bijna alle voorstellingen zijn uitverkocht. Op http://www.ntk.nl/voorstelling/nick-simon-herinneringen/ is een overzicht van alle theaters te vinden.

www.nickensimon.nl

facebook.com/nickensimonnl

twitter.com/nickensimon

www.youtube.com/nensmusic