Armin van Buuren ontvangt 4x platina Award voor A State Of Trance Yearmix

Op de dag dat ‘A State Of Trance Year Mix 2014’, het 11de deel uit de inmiddels populaire serie het levenslicht ziet, ontvangt Armin van Buuren een 4x platina Award voor meer dan 200.000 verkochte exemplaren van de complete ‘A State of Trance Yearmix 2004-2013’-serie.

Armin over de award: “Het voelt elke keer als monnikenwerk om de mix in elkaar te zetten, maar het is ontzettend gaaf dat het blijkbaar door zoveel mensen wordt gewaardeerd. Ik weet nog goed dat Raymond van Vliet van Cloud 9 Music met het idee kwam om de mix uit te brengen. Ik verklaarde hem voor gek, dacht dat het hem nooit zou lukken om al die tracks te clearen. Ik vind het fantastisch dat we de A State Of Trance yearmix nu al elf jaar achter elkaar kunnen uitbrengen!”

Armin van Buuren, die nog steeds 1 van de meest succesvolle DJ’s van de wereld is en  ook dit jaar weer in de top 3 van DJ Mag Top 100 staat, mixte als vanouds weer het elfde deel van ‘A State Of Trance Year Mix 2014’. Opnieuw een megamix van ruim 2 uur waarbij maar liefst ± 100 trance hits van het afgelopen jaar voorbij komen, welke zijn gekozen door vele wereldwijde luisteraars van Armin’s radioshow op Radio 538, ‘A State Of Trance’ (ASOT), aangevuld met zijn eigen favoriete trance hits van 2014.