‘Alles wat ik heb’ door fans gekozen tot nieuwe single Saskia Damen.

Begin november was de presentatie van het album van Saskia Damen “ Twee oogjes zo blauw” . De afgelopen weken zijn er uitsluitend positieve reacties over het album binnen gekomen. Naast de aandacht die ze heeft gekregen en nog krijgt op de diverse radio en televisie zenders, is er door de fans ook massaal gehoor gegeven aan de vraag “ Welk nummer moet er als single verschijnen”. Doe keuze is gevallen op “ Alles wat ik heb”.

 

Niet alleen de fans maar ook menig programma maker heeft zijn/haar voorkeur hiervoor uitgesproken. En daarom is op het Saskia Damen Records label vanaf vandaag naast het album ook verkrijgbaar de nieuwe single “ Alles wat ik heb” . Met dit nummer zal ze komende zondag te zien in het televisie programma Nationale Noot welke wordt opgenomen in Nieuw Vennep en waarvoor nog ( zij het beperkt) kaarten beschikbaar zijn. Kijk voor meer info op www.saskiadamen.com of volg haar op facebook.