Aad en Maat brengen laatste single uit

Al jaren draaien Aad en Maat mee in de après-ski -en carnavalswereld. Voorgaande platen als “Vol gas” “de tent op zn kop”en “We maken overal een feestje van” waren redelijke successen. Na een aantal jaar hebben deze twee vrienden toch besloten zich verder toe te leggen op het draaien. Maar wat nu beter te doen, dan afsluiten met een flinke klapper?

Maanden hebben Aad en Maat in het diepste geheim gewerkt aan hun laatste single. “Het MOET een knaller worden”, was het motto. En dat is gelukt: De kroegentocht is een echte onvervalste polonaiseplaat van de bovenste plank. De melodie is herkenbaar, en het meezing gehalte is hoog.
Gaat u deze carnaval op après-ski nog op kroegentocht? Dan is dit duidelijk de plaat om alvast in de stemming te komen.
Sluit maar aan in de rij, en zorg mee dat Aad en Maat hun zangcarrière afsluiten met een hitje!