3 concerten Holland zingt Hazes

De eerste artiesten van de derde editie van Holland zingt Hazes zijn bekend: Roxeanne en André Jr. Hazes, Jeroen van der Boom, Jamai, Anita Meyer, Danny de Munk, Xander de Buisonjé en Peter Beense zingen, onder begeleiding van de band van Eric van Tijn, de grootste Hazes-hits. De derde editie van Holland zingt Hazes is op 26, 27 en zaterdag 28 maart 2015 in de Ziggo Dome Amsterdam.

 

Holland zingt Hazes is een ode aan het leven en de muziek van André Hazes aan de hand van zijn meest populaire nummers. Een meezingconcert voor iedereen; van trouwe fan tot de nieuwe generatie. Samen met het 15.000 koppige publiek laten de artiesten tijdens Holland zingt Hazes het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ herleven. Het publiek kan luidkeels meezingen met nummers van de in 2004 overleden zanger als ‘Bloed, Zweet en Tranen’, ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Wij Houden van Oranje’, ‘De Vlieger’ en vele andere songs. Begin januari zullen er meer artiesten bekend worden gemaakt.

 

Kaarten; https://www.hollandzingthazes.nl/tickets/