ZUS LANCEERT TWEE GEWELDIGE FEELGOOD SONGS

De getalenteerde zusjes Bo en Kiki Sluijpers zijn sinds vorig jaar zeer succesvol als muzikaal  duo: ZUS. De vrolijke meiden die geen feestje uit de weg gaan zijn elke dag met muziek bezig. Met hun single ‘Blauwe Hemel’ van eerder dit jaar hebben zij vele radiostations in ons  land en Vlaanderen bezocht om zichzelf te presenteren.

De meiden hebben nu de opvolgers gereed van ‘Blauwe Hemel’ want met de ‘Feesten’ en de bonustrack ‘Hasta La Vista Manana’ op één single brengt ZUS liefst twee nieuwe nummers op de markt. Onvervalste vrolijkmakers!

Dit energieke tweetal uit het Brabantse Schijndel debuteerde in 2013 met de single ‘Ik wil met jou naar de zon’ dat meteen al goed werd opgepikt. De veelbelovende start kreeg een vervolg met de release van de single ‘In mijn rode cabrio’ dat opnieuw een voltreffer bleek. De media berichtten destijds: “Nederland is een nieuw talentvol duo rijker: ZUS”! De eerste officiële hit notering volgde begin dit jaar als hun derde single ‘Op een berg’ in de GFK-Top100 terechtkomt dat het ook uitstekend heeft gedaan in Vlaanderen. Nadat de jonge dames afgelopen maart bij ZAPP op NPO3 ook nog eens hun televisiedebuut maakten kwamen zij in aanraking met Quinn Warmerdam, bekend van de Limburgse formatie W-Dreej. Hij schreef vervolgens ‘Blauwe Hemel‘ voor ZUS dat, uitgebracht door JC-Records, afgelopen zomer hoog op de playlists van de diverse radiostations belandde.

Voor de opnames van hun nieuwe nummers dook ZUS de studio van Kees Tel in. De producer bekend van grote hits van o.a. Gerard Joling en René Schuurmans is lovend over de tekstschrijver van de twee liedjes: “Quinn Warmerdam weet tekst en muziek heel goed bij elkaar te passen en is één van de beste componisten van het land”, aldus Kees Tel. ZUS lanceert met ‘Feesten’, waarvoor een vrolijke bijpassende videoclip is opgenomen, en de bonustrack ‘Hasta La Vista Manana’, dus twee onvervalste feelgood songs waarmee zij de komende periode menig feest op z’n kop zullen gaan zetten! De nieuwe nummers zijn vanaf 18 november legaal binnen te halen via de bekende downloadportals terwijl de fysieke single verkrijgbaar is via de betere platenzaak. Plug en promotie van de nieuwe ZUS-single is wederom in vertrouwde handen van Jolanda Clement van JC-Event/JC-Records.