Zoon Marianne Weber schrijft nieuwe single DuoNL

Afgelopen mei verscheen ‘Ritme van de Mambo’, de uiterst verrassende single van het sympathieke tweetal Chris & Williejan oftewel; DuoNL. Verrassend, omdat dit Helmondse duo zich tot op heden meestal richtte op het wat meer gevoeliger gebrachte levenslied. Publiek maar zeker ook de radiostations hebben de zomerplaat ‘Ritme van de Mambo’ voortreffelijk opgepikt waardoor de agenda van DuoNL alleen maar nóg voller aan het stromen is!

Mede door het succes van hun op het Rood-Hit-Blauw label uitgebrachte zomerhit, verscheen DuoNL recentelijk voor de camera’s van diverse televisieprogramma’s. Het moge duidelijk zijn dat DuoNL nadrukkelijk in de lift omhoog zit!
Uiteraard zocht het tweetal, dat sinds 2009 al drie albums op haar naam schreef, naar een waardig opvolger. Jeffrey, de zoon van de ‘Koningin van het Levenslied’ Marianne Weber, schreef ’Elke Stap Die Ik Zet’ waarmee DuoNL zelf ook weer een stap voorwaarts verwacht te kunnen gaan zetten binnen de Nederlandse muziek. Om hun muzikale groei verder kracht bij te zetten gingen Chris en Williejan voor de productie naar Deyoso, de mix en mastering was in handen van The Boom Music Breda ( Frank Verkooyen ) Daarnaast nam Rolus Karssen de accordeonpartij voor zijn rekening. Kortom alle ingrediënten lijken aanwezig om van het prachtige levenslied ’Elke Stap Die Ik Zet’, waarvoor tevens een sfeerrijke videoclip is opgenomen, opnieuw een succes te gaan maken. Alweer zo’n uitstekend Rood Hit Blauw-product dus!
DuoNL is alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
De CD single ‘Elke stap die ik zet’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.
Link naar downloadsite: http://www.legaldownload.net/DuoNL+22563