Zanger Lesley Williams gooit het roer drastisch om!

Lesley is een veelgevraagde artiest op feesten en partijen. In 2002 deed Lesley mee met talentenjachten, waaronder ook de Soundmixshow van Hennie Huisman. Daardoor is hij landelijk bekend geworden ; zijn Andre Hazes imitatie. Enkele jaren geleden kreeg hij twee keer een hartstilstand. Hij heeft inmiddels het roer drastisch omgegooid en met resultaat!

Lesley; “Door mijn 2 keer hartstilstand in 2010, werkte mijn hartspier niet optimaal. Ik heb er dus toch iets aan overgehouden. Doordat ook mijn schildklier niet goed werkte hield ik vanaf afgelopen juli heel veel vocht vast. Het rare was ik at en dronk bijna niks. Door die combinatie ben ik in een korte tijd 20 kilo aangekomen rond mijn buik. De rest bleef mager . Door extra een plaspil en en nieuw medicijn verloor ik heel snel het overtollige vocht uit mijn lichaam. Dat ging af en toe met 2 a 3 kilo per dag. Ik dronk ook maximaal 1,5 liter vocht per dag. En natuurlijk gezonder eten. Na 10 meter lopen was ik buiten adem. Ik dacht dit is niet goed. Nu 18 kilo lichter weer vanaf 18 oktober , na dag van mijn concert , voel ik me weer een stuk beter. Ik ben niet meer snel moe en futloos. Mede dankzij het geloof van mijn vrouw Sandra en natuurlijk mijn kindjes ging het drastisch om. Veel lopen en straks weer sporten wil ik er nog 15 kilo afhebben. 110 is mijn streefgewicht en als het goed gaat naar de 100. Nou weet iedereen mijn verhaal over de verloren kilo’s. “