X-MAS INC. BUNDELT KRACHTEN VOOR STICHTING OPKIKKER

Diverse artiesten van Line Up Events en TamTam Music hebben zich op speciale wijze ingezet voor Stichting Opkikker en hebben een feestelijke kerstsingle opgenomen met de titel “Christmas time”. Vrijdag 14 november is de officiële release van “Christmas time” die dan via de diverse downloadportalen en speciaalzaken te koop is. De opbrengst van deze single komt in zijn geheel ten goede aan Stichting Opkikker.

TamTam Music heeft speciaal voor deze single een prachtige verpakking laten ontwerpen door Woods Studio. De single die ook als kerstkaart verstuurd kan worden en waarop je aan de binnenzijden een persoonlijke boodschap kunt schrijven. Stuur een muzikale kerstgroet, hiermee steun je direct de stichting Opkikker en voor de ontvanger is het natuurlijk een leuke muzikale kaart om te krijgen.
De artiesten die belangeloos hebben meegewerkt aan dit nummer zijn o.a.: Joris en Boris, Kevin Hellenbrand, Lego Friends, Sharon Dee, DJ Bee, Rogier de Avonturier, Casper, Lindsay, Bloom, Starz!, Melvin Thomassen, Oh Oh Gio Diekema en Jamyro. De single wordt uitgebracht op initiatief van Artiestenbureau Line-Up Events en Tamtam Music onder de naam ‘X-Mas Inc – Christmas Time’.
De productie van deze vrolijke kerstsingle lag in handen van Nap Music, de videoclip is gemaakt de Studio Hellenbrand die zich belangeloos heeft ingezet voor dit mooie project. “Christmas Time” is een modern vrolijk kerstliedje waar je vanaf de eerste klanken de drang hebt om lekker mee te zingen en te swingen.