Wesly Bronkhorst steunt het Leger des Heils met kerstsingle.

Wesly Bronkhorst komt dit jaar met de kerstsingle “Kerst In De Jordaan” waarvan de gehele opbrengst naar het Leger des Heils zal gaan. De Amsterdamse zanger, bekend van onder andere de hits “Kom Allemaal Maar In M’n Armen”, “Als Jij Had Gedacht” en natuurlijk z’n laatst verschenen single  “Ik Ga Maar”, komt dit jaar met een kerstsingle “Kerst In De Jordaan”. Met de opbrengst van deze kerstsingle wil Wesly het goede werk van het Leger des Heils steunen.

Het nummer “Kerst In De Jordaan” is een oud Amsterdams kerstliedje, een klassieker dat al door meerdere artiesten, zoals Johnny Jordaan, Koos Alberts en André Hazes is gezongen. Het Leger des Heils doet goed en belangrijk werk voor mensen die het een stuk minder goed hebben in onze samenleving. Het Leger des Heils vindt dat iedereen recht heeft op een eerlijke kans. Wesly steunt daarom dit goede doel door de opbrengst van de kerstsingle te doneren, zodat alle mensen die kans kunnen krijgen. Naast het doneren van de opbrengst zal Wesly zich dit jaar ook als collectant gaan inzetten voor het Leger des Heils. Dit zal ook zichtbaar zijn in de bijbehorende clip van deze nieuwe single “Kerst In De Jordaan”.

 

Meer Wesly? www.weslybronkhorst.nl