Wereldberoemde groep GREGORIAN met special guest Amelia Brightman voor shows naar Nederland!

GREGORIAN brengt vertolkingen van populaire muziek, klassiek, rock en pop tot traditionele en moderne Kerstnummers. Op 11, 12 en 13 december zijn zij in Nederland om hun betoverende show ten gehore te brengen. Een ultieme manier om in de Kerststemming te komen!

GREGORIAN combineert, zoals de naam al doet vermoeden, gregoriaanse zang met bekende  pop-, rock- en klassieke nummers. Denk hierbij aan nummers van Carl Orff tot Metallica, Coldplay en U2. De kracht van GREGORIAN is dat deze muziek in volledige harmonie bij elkaar past. Special guest is Amelia Brightman, een vocaal talent uit de bekende Brightman-familie. Zij zullen u betoveren met hun prachtige repertoire!

In de afgelopen jaren heeft GREGORIAN opgetreden in ruim 25 landen en hebben zij in totaal al meer dan 2 miljoen bezoekers gehad. De show combineert bekende pop- en rocksongs op Gregoriaanse wijze gezongen met bekende kerstliederen in de stijl van Enigma.

Nu komen zij dan eindelijk naar Nederland!
Concerten vinden plaats op donderdag 11 december – RAI Theater Amsterdam, vrijdag 12 december – World Forum Den Haag en zaterdag 13 december – World Forum Den Haag.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.seetickets.nl.

Een prachtig exclusief concert voor jong en oud om volledig in de kerststemming te komen!

Voor informatie: www.gregorian.de en luister hier een preview van het nieuwe album