Videoclip “No More Crying” Michel Nelissen online

De videoclip bij de nieuwe single van Michel Nelissen staat online. De clip is opgenomen in de tuinen van Kasteel Esloo in Limburg en geschoten door clipmaker Jo Goosens. De videoclip is opgenomen in de ochtend uren, met het opstijgen van de dauw symboliseert dit het gevoel van de song. In de clip speelt een jong stel mee Kim en Jeffrey.

Michel Nelissen afkomstig uit Kerkrade bracht een aantal weken geleden de single op de markt met de titel “No more Crying.” Hij maakte al al eerder singles waaronder “Inner Light” en “Why.” Michel begon op vijf jarige leeftijd met het maken van muziek. Hij begon met het opnemen van covers. Later toen hij ging samenwerken met producer Theo Breuls begon hij met het maken van eigen nummers.

Ook de nieuwe single is geproduceerd door Theo. Tekst en muziek is van Michel Nelissen zelf. Net als alle andere nummers is ook de nieuwe single autobiografisch. De muziek is gemaakt met een vette knipoog naar Elvis Presley en Roy Orbison. Een zwoel nummer die zeker nu de zomer voorbij is en de blaadjes van de bomen vallen tot zijn recht komt.

“Ik ben heel erg blij met het eindresultaat, ik hoop dat de single veel gedraaid gaat worden op de radio en dat veel mensen mogen genieten van mijn muziek. Aldus Michel Nelissen.

“No more crying” is uitgebracht door Blue Ocean Records en te downloaden via alle grote downloadportals. De clip is te zien op YouTube en binnenkort bij de bekende clipzenders.

Downloadlink:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=870853