Vandaag begint de grote dag voor Mick Harren

Ontzettend trots is Mick Harren dat hij het lied “Vrede met Kerst” heeft mogen koppelen aan War Child Holland. Zie hieronder wat zijn streefbedrag is en uiteraard hopelijk meer op te halen ter donatie aan War Child, om de oorlog uit het kind te halen, want ook kinderen in oorlogsgebieden hebben recht op een vreedzame kerst, want zij hebben niet om ruzies en oorlogen gevraagd!

 

 

KERSTLIED VREDE MET KERST

Mick Harren: een boodschap aan de wereld, met als kerstwens de vrede te laten terugkeren en er voor elkaar te zijn. Om het nummer extra kracht bij te dragen, zingen kinderen van het kinderkoor mee olv Majel Lustenhouwer, want kinderen zijn de dupe van ruzies en oorlogen, die door volwassenen zijn ontstaan. Dus zou het mooiste kerstcadeau op aarde zijn: “Vrede met Kerst”. NL heeft ong 17 miljoen inwoners, ik vraag maar aan 20.000 mensen het kerstlied te downloaden voor 0,99 eurocent pp om zo met mijn donatie van 20.000 euro aan warchild, de oorlog uit het kind te halen. Zelf ga ik nog een stap verder, want ik wil mijn handen uit de mouwen steken en zelf naar kinderen toe in oorlogsgebieden, om daar waar nodig te helpen!

 

Dus Download AUB nu: Mick Harren Vrede met Kerst https://itunes.apple.com/nl/album/vrede-met-kerst-single/id945672113?l=en

 

want elke download telt!

 

Zie ook de warchild actiepagina:

http://www.warchild.nl/donate/action/subscribe/1c7704a5f98b2430eb405519624d2d51